Behangwerk

Behangwerk Zoetermeer en omstreken

 

Wilt u uw muren volledig of deels voorzien van strak behangwerk? Dan bent u aan het juiste adres bij Verweij Schilderwerken. Wij passen wekelijks behang toe op de muren van onze klanten, waardoor we als geen ander in staat zijn strak behangwerk af te leveren bij u!

  • Erkend schilderbedrijf

  • Betrouwbare garantie

  • Beste prijs/kwaliteit verhouding

  • Garantie op de verf

image00006

Behangwerk

Als schilders- en behangbedrijf bieden we u graag de voordelen van behang. Vaak wordt er bij onze klanten een combinatie van schilderen en behangen toegepast om wanden strak af te werken. Dit komt omdat er veel soorten behang beschikbaar zijn in elke vorm en kleur. Het aanbrengen van behang doen wij dagelijks en hierdoor bent u verzekerd van een naadloze afwerking van het behang.

 

Renovlies behang is behang op basis van glasweefsel, dit is een populair type behang die wij wekelijks toepassen in woningen. Dit komt omdat renovliesbehang een sterke constructie heeft, waardoor er amper scheuren in het behang ontstaan. Tevens heeft renovlies ook vlamvertragende werking bij brand.

 

Bij Verweij Schilderwerken kunnen we ervoor zorgen dat het renovliesbehang in de gewenste kleur en structuur bij u op de muren wordt toegepast, waardoor u uw persoonlijke smaak volledig los kunt laten in uw woning. 

 

 

 

Impressies van ons behangwerk