Latex spuiten

Latex spuiten in zoetermeer en omstreken

 

Uw plafond laten spuiten met latex? Dan bent u aan het juiste adres bij Verweij Schilderwerken. Met latex wordt uw plafond voorzien van een twee laagse latex laag, waardoor uw gestucte plafonds strak afgewerkt worden.

  • Erkend schilderbedrijf

  • Betrouwbare garantie

  • Beste prijs/kwaliteit verhouding

  • Garantie op de verf

thumbnail_IMG_4470
spuitwerk

Betrouwbaar vakmanschap

Met airless latex spuiten kunnen we superstrak werk afleveren. De latex wordt aangebracht met een professionele airless spuitmachine. Dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van latex. Hierdoor is er een grote tijdwinst te realiseren en daardoor prijs technisch erg interessant. Wij spuiten altijd 2 lagen latex. Het meeste werk gaat in het voorbereiden zitten en het plamuren en schuren van nieuw stucwerk.

 

Het eindresultaat zal dan altijd mooier en strakker zijn dan het traditioneel rollen mits de ondergrond (stucwerk) goed wordt voorbereidt. Het schuren (polijsten) en plamuren is essentieel voor een strak eindresultaat. Vooral op glad stucwerk is airless spuiten esthetisch erg fraai te noemen.

 

Het airless spuiten gaat razendsnel. De eerste laag kan goed aandrogen, voordat de 2e laag latex gespoten gaat worden. Tussen de lagen door checken wij nogmaals met de led lamp op beschadigingen. Hierna wordt al het maskeer materiaal keurig verwijderd, en wordt alles schoon opgeleverd en opgeruimd.