Onze schildersgebieden

Binnenschilder

Of het nu gaat om het onderhouden van uw schilderwerk, of het aanbrengen van een volledig nieuwe sfeer, als binnenschilder zijn we in staat om uw wensen op professionele wijze in de praktijk te brengen en daarmee concreet te maken. We richten ons zowel op volledig te schilderen woningen, als op deelopdracht voor bijvoorbeeld een of meerdere kamers.

 

De afwerking van uw wand bepaalt voor een groot deel de sfeer binnen de kamer. Als binnenschilder bieden we u een scala aan mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor behang, muurverf, glasweefsel, spuitwerk, glasvlies, of stucwerk. We zijn uitstekend thuis op al deze terreinen en bieden u daarmee een afwerking van hoge kwaliteit, waar u nog jaren van zult kunnen genieten.

thumbnail_image31
thumbnail_image28

Buitenschilder

Als buitenschilder verzorgen we graag de buitenkant van uw woning. Uw geveltimmerwerk dient op een kwalitatieve manier beschermd te worden tegen de invloeden van buitenaf zoals regen, maar ook de hitte. Een goede bescherming in combinatie met het schilderwerk zal er voor zorgen dat uw woning in een perfecte conditie blijft en dat u hiervan jarenlang plezier zult hebben.

 

Een buitenschilder dient zich niet alleen bezig te houden met het schilderwerk zelf wanneer hij of zij een kwalitatieve dienstverlening wenst te bieden. We zorgen er als erkend schildersbedrijf daarom niet alleen voor dat we het schilderwerk op een professionele manier aanbrengen, maar we plegen ook het nodige onderhoud om er voor te zorgen dat de verf mooi zal blijven, ook wanneer het weer er alles aan probeert te doen dit te voorkomen. Met het juiste onderhoud kunt u zorgen voor het mooiste schilderwerk, dat wij als buitenschilder natuurlijk graag voor u aanbrengen.

Behangen

Als behangspecialist bieden we u graag de voordelen van behang. Het is nog altijd een zeer vaak gebruikte manier om wanden af te werken en dat is gezien de verschillende mogelijkheden ook helemaal niet zo vreemd. Er bestaan verschillende soorten behang, die heel netjes aan te brengen zijn en tevens een grote mate van kwaliteit bieden wanneer deze eenmaal op de juiste manier door onze specialisten zijn aangebracht.

 

Behang op basis van glasweefsel heeft sterk aan populariteit gewonnen. Dit komt onder andere door de sterke constructie die er ontstaat door de verschillende glasvezeldraden die in elkaar verweven zijn. Als behangspecialist zijn we een groot voorstander van dit sterke materiaal dat daarnaast vlamvertragend werkt en scheuroverbruggend is.

 

Het materiaal is lange tijd gebruikt binnen kantoren, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen, maar wordt nu ook vaak in woningen toegepast vanwege de mogelijkheid allerlei soorten en kleuren te kiezen. Tegenwoordig kunnen we er als behangspecialist bijvoorbeeld voor zorgen dat het glasweefselbehang in de gewenste kleur en met de juiste structuur wordt aangebracht. Iedere kamer zal op deze manier de juiste sfeer krijgen en dat natuurlijk op een uiterst professionele manier zodat de kwaliteit ook over enkele jaren nog van het door ons geleverde hoge niveau zal zijn.

thumbnail_image10 (1)
spuitwerk

Spuitwerk

Er bestaan verschillende mogelijkheden om uw wand op een nette manier af te werken, waaronder spuittechniek. Als erkend schildersbedrijf zijn we uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden op dit gebied en hebben we de meest professionele materialen en gereedschappen in huis om spuittechniek op een kwalitatieve wijze toe te passen.

 

Het grote voordeel van spuittechniek is dat het zorgt voor een zeer strakke afwerking van de wand. Sausen of zelfs behangen kan zorgen voor een uitstekende uitstraling, maar het zal nooit zo strak ogen als wanneer men de verf er op spuit. Dit is een relatief lastige klus, die onze specialisten uitstekend voor u uit kunnen voeren. Het resultaat zal niet alleen prachtig ogen, maar ook nog eens van hoge kwaliteit zijn. Zo zal de verf overal een gelijke laagdikte hebben en worden ook de kanten op een uitstekende manier gedekt. Spuittechniek is daarmee een steeds vaker toegepaste techniek om de wand van de juist kleur te voorzien.

 

Wanneer de structuur van uw wand van groot belang is voor de algehele sfeer biedt spuittechniek nog meer voordelen. Wanneer men kiest voor het sausen van deze oppervlakken komt het namelijk vaak voor dat de structuur (deels) verloren gaat. Aan de hand van spuittechniek blijft de structuur netjes behouden en zal de algehele sfeer dus in ieder geval niet verdwijnen.