Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk in Zoetermeer en omstreken

 

Toe aan een nieuwe frisse uitstraling binnenshuis? Dan bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen het volledige binnenscchilderwerk voor uw woning of bedrijfspand.

  • Erkend schilderbedrijf

  • Betrouwbare garantie

  • Beste prijs/kwaliteit verhouding

  • Garantie op de verf

thumbnail_IMG_2770
thumbnail_IMG_1836

Binnenschilderwerk 

Of het nu gaat om het onderhouden van uw schilderwerk, of het aanbrengen van een volledig nieuwe sfeer, als binnenschilder zijn we in staat om uw wensen op professionele wijze in de praktijk te brengen en daarmee concreet te maken. We richten ons zowel op volledig te schilderen woningen, als op deelopdracht voor bijvoorbeeld een of meerdere kamers.

 

De afwerking van uw wand bepaalt voor een groot deel de sfeer binnen de kamer. Als binnenschilder bieden we u een scala aan mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor behang, muurverf, glasweefsel, spuitwerk, glasvlies, of stucwerk. We zijn uitstekend thuis op al deze terreinen en bieden u daarmee een afwerking van hoge kwaliteit, waar u nog jaren van zult kunnen genieten.

 

Als u toe bent aan een nieuwe frisse look voor uw woonkamer, badkamer of uw hele huis in Zoetermeer en omstreken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Impressies van ons binnenschilderwerk