Over ons

Wie is Verweij Schilderwerken?

 

Verweij Schilderwerken is een erkend vakschilder waar kwaliteit en vakmanschap centraal staat. Wij streven altijd naar perfecte aflevering van het opgeleverde werk.

  • Erkend schilderbedrijf

  • Betrouwbare garantie

  • Beste prijs/kwaliteit verhouding

  • Garantie op de verf

bc74b396-10dc-4399-a0de-c34244d63d56

Betrouwbaar vakmanschap

Als erkend schildersbedrijf zijn we in staat om u de garantie te geven dat het onderhoud aan uw woning van een dergelijk niveau is. U hoeft zich wat dat betreft dus in ieder geval geen zorgen te maken en kunt uzelf ervan verzekeren dat u in een betrouwbaar gezelschap verkeert.

 

Mochten we uw wensen als erkend schildersbedrijf uiteindelijk toch niet helemaal naar wens in de praktijk hebben gebracht, dan is het mogelijk om de objectieve Geschillencommissie Consumentenzaken te Den Haag in te schakelen. Zij zullen u bijstaan wanneer er onverhoopt problemen zijn ontstaan en we er samen helaas niet uit zouden kunnen komen.

 

Als erkend schildersbedrijf krijgen we regelmatig controles. Er wordt dat gelet op de kwaliteit van de dienstverlening en producten die we aanbieden. Tevens wordt er gekeken naar de manier waarop we omgaan met onze klanten en op ons daarmee presenteren. Deze controle hebben we tot dusver altijd met glans doorstaan, iets waar we met gepaste trots op terugkijken.

 

Een erkend schildersbedrijf is natuurlijk nergens zonder een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Onze prijzen zijn om die reden scherp en uitstekend toegesneden op de kwaliteit die u van ons gewend bent en met iedere klus zult ontvangen. Zo weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent.