Verweij Schilderwerken

Logo Verweij Schilderwerken

Over ons

caddy van Verweij Schilderwerken Zoetermeer

Wie we zijn

Wie is Verweij Schilderwerken?

Verweij Schilderwerken is een erkend vakschilder waar kwaliteit en vakmanschap centraal staat. Wij streven altijd naar perfecte aflevering van het opgeleverde werk.

Onze dienstverlening

Betrouwbaar vakmanschap

Als erkend schildersbedrijf zijn we in staat om u de garantie te geven dat het onderhoud aan uw woning van een dergelijk niveau is. U hoeft zich wat dat betreft dus in ieder geval geen zorgen te maken en kunt uzelf ervan verzekeren dat u in een betrouwbaar gezelschap verkeert.

Mochten we uw wensen als erkend schildersbedrijf uiteindelijk toch niet helemaal naar wens in de praktijk hebben gebracht, dan is het mogelijk om de objectieve Geschillencommissie Consumentenzaken te Den Haag in te schakelen. Zij zullen u bijstaan wanneer er onverhoopt problemen zijn ontstaan en we er samen helaas niet uit zouden kunnen komen.

Als erkend schildersbedrijf krijgen we regelmatig controles. Er wordt dat gelet op de kwaliteit van de dienstverlening en producten die we aanbieden. Tevens wordt er gekeken naar de manier waarop we omgaan met onze klanten en op ons daarmee presenteren. Deze controle hebben we tot dusver altijd met glans doorstaan, iets waar we met gepaste trots op terugkijken.

Een erkend schildersbedrijf is natuurlijk nergens zonder een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Onze prijzen zijn om die reden scherp en uitstekend toegesneden op de kwaliteit die u van ons gewend bent en met iedere klus zult ontvangen. Zo weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent.

Buitenschilder Waddinxveen

Gebaseerd op 90 recensies

Onze klanten aan het woord

Miranda Kortekaas
Read More
Afgelopen week door Verweij Schilderwerken een aantal binnenmuren laten schilderen. Alles tip top geregeld, netjes afgeplakt, vriendelijke service en tot in de puntjes afgewerkt! Heel erg tevreden dus, bedankt Zoran!
Gert-Jan Tates
Read More
Leveren netjes werk. Plakken alles netjes af, zodat er vlekken op de vloerbedekking komen. Hebben het bedrijf ook weer mond op mond reclame benaderd. 2 x een klus gedaan. Beide keren tot volle tevredenheid.
Lebateau Art
Read More
Goed professioneel bedrijf. Beleefd. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Werken hard door. Geen treuzelaars. Gebruiken kwaliteitsverf (sigma s2u allure).
Wouter Roeleveld
Read More
Verweij schilderwerken heeft in een paar dagen een mooi schilderresultaat neergezet. Helder en betrouwbaar in de afspraken en offerte. Door wat verschuivingen in de planning kon er zelfs eerder worden gestart. Een aanrader!
Jantine van Hartingsveldt
Read More
Ik ben heel tevreden over Verweij Schilderwerken. Zoran werkt nauwkeurig, vakbekwaam en levert perfect schilder - en behangwerk af. Daarnaast is hij vriendelijk. Geeft goed advies voor kleuren en onderhoud. Ik zou iedereen deze schilder, dit schildersbedrijf, aanraden!
Marco Sternal
Read More
Verweij heeft het buitenschilderwerk bij ons gedaan. Leveren prima kwaliteit. Communicatie verliep uitstekend. Er waren een aantal regendagen, maar werd steeds goed geïnformeerd over of en wanneer zij zouden komen. Werken erg netjes en snel.
Mark Mobile360
Read More
We hebben Verweij schilderwerken gebeld vanwege houtrot in de kozijnen, ze reageerden snel en gaven goede informatie en offerte, zodra de werkzaamheden waren gestart werden we op de hoogte gehouden van wat er wanneer moest gebeuren, het eindproduct was zeer goed afgewerkt.