Verweij Schilderwerken

Logo Verweij Schilderwerken

Diensten

image00032

Schilderwerk & meer in Zoetermeer en omstreken

Toe aan onderhoud van het houtwerk van uw pand? Of gewoon toe aan een frisse uitstraling van jouw woning? Tijd voor vernieuwend buitenschilderwerk.

Binnenschilderwerk

Of het nu gaat om het onderhouden van uw schilderwerk, of het aanbrengen van een volledig nieuwe sfeer, als binnenschilder zijn we in staat om uw wensen op professionele wijze in de praktijk te brengen en daarmee concreet te maken. We richten ons zowel op volledig te schilderen woningen, als op deelopdracht voor bijvoorbeeld een of meerdere kamers.

De afwerking van uw wand bepaalt voor een groot deel de sfeer binnen de kamer. Als binnenschilder bieden we u een scala aan mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor behang, muurverf, glasweefsel, spuitwerk, glasvlies, of stucwerk. We zijn uitstekend thuis op al deze terreinen en bieden u daarmee een afwerking van hoge kwaliteit, waar u nog jaren van zult kunnen genieten.

Als u toe bent aan een nieuwe frisse look voor uw woonkamer, badkamer of uw hele huis in Zoetermeer en omstreken, bent u bij ons aan het juiste adres.

image00053
Airless latex spuiten in Zoetermeer

Airless latex spuiten

Renovlies

Renovlies- en glasvezelbehang zijn uitstekende opties voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, en hun populariteit is te verklaren door diverse voordelen. In de eerste plaats bieden ze een strak en glad uiterlijk, vergelijkbaar met stucwerk, terwijl ze tevens scheuroverbruggend zijn. Hierdoor blijven eventuele krimp- en zetscheuren, die vaak voorkomen in zowel nieuwbouw als oudere panden, onzichtbaar. Bovendien zijn deze behangsoorten aanzienlijk voordeliger dan traditioneel stucwerk, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor een perfect resultaat.

Naast de gladde structuur zijn renovlies- en glasvezelbehang verkrijgbaar in diverse patronen, wat ze geschikt maakt voor toepassingen in ziekenhuizen, scholen en bedrijfspanden. Wij bieden een breed scala aan keuzes, zodat u het perfecte behang kunt selecteren voor uw specifieke project. Bovendien kunt u als buren profiteren van collectieve kortingen bij het kiezen van onze diensten.

De voordelen van renovlies- en glasvezelbehang zijn veelzijdig. Deze behangsoorten zijn niet alleen kostenbesparend, maar ook scheuroverbruggend, bieden een strakke uitstraling vergelijkbaar met stucwerk, hebben isolerende eigenschappen en zijn duurzaam en tijdbesparend. Met deze eigenschappen draagt het behang bij aan een betere thermische en geluidsisolatie, terwijl het lang meegaat met minimaal onderhoud en een efficiënte en snelle toepassing mogelijk maakt, wat resulteert in een snel voltooid project met minimale verstoring.

muur laten behangen door behanger
image00033

Buiten schilderen

Ongetwijfeld het meest besproken onderwerp: het weer in Nederland. Minder besproken is de grote impact ervan op het buitenschilderwerk. Kwalitatieve onderhoud en duurzame bescherming van uw houtwerk is daarom erg belangrijk. Met de nadruk op duurzaam.

Een goed begin is het halve werk. Onze schilders weten dat en beginnen daarom altijd met een uitgebreide inspectie van de staat van het houtwerk. Pas als houtrot geen schijn van kans meer maakt, starten we met het schilderwerk. Met uiterste precisie. Wij realiseren ons wat het buitenschilderwerk met uw woning doet. De ene woning is de andere immers niet. En smaken verschillen.

Daarom nemen we de tijd voor onze projecten en kijken onze buitenschilders naar de héle woning. Inclusief de omgeving en lichtinval. We selecteren zorgvuldig de juiste verfsystemen en zoeken de perfecte kleurencombinatie. Alles voor een esthetisch verantwoord resultaat dat past bij de omgeving, uw woning – en vooral bij uw wensen.

Als buitenschilder verzorgen we graag de buitenkant van uw woning. Uw geveltimmerwerk dient op een kwalitatieve manier beschermd te worden tegen de invloeden van buitenaf zoals regen, maar ook de hitte. Een goede bescherming in combinatie met het schilderwerk zal er voor zorgen dat uw woning in een perfecte conditie blijft en dat u hiervan jarenlang plezier zult hebben.

Een buitenschilder dient zich niet alleen bezig te houden met het schilderwerk zelf wanneer hij of zij een kwalitatieve dienstverlening wenst te bieden. We zorgen er als erkend schildersbedrijf daarom niet alleen voor dat we het schilderwerk op een professionele manier aanbrengen, maar we plegen ook het nodige onderhoud om er voor te zorgen dat de verf mooi zal blijven, ook wanneer het weer er alles aan probeert te doen dit te voorkomen. Met het juiste onderhoud kunt u zorgen voor het mooiste schilderwerk, dat wij als buitenschilder natuurlijk graag voor u aanbrengen.

image00007
binnen schilderwerk en behangen

Behangwerk

Als schilders- en behangbedrijf bieden we u graag de voordelen van behang. Vaak wordt er bij onze klanten een combinatie van schilderen en behangen toegepast om wanden strak af te werken. Dit komt omdat er veel soorten behang beschikbaar zijn in elke vorm en kleur. Het aanbrengen van behang doen wij dagelijks en hierdoor bent u verzekerd van een naadloze afwerking van het behang.

Renovlies behang is behang op basis van glasweefsel, dit is een populair type behang die wij wekelijks toepassen in woningen. Dit komt omdat renovliesbehang een sterke constructie heeft, waardoor er amper scheuren in het behang ontstaan. Tevens heeft renovlies ook vlamvertragende werking bij brand.

Bij Verweij Schilderwerken kunnen we ervoor zorgen dat het renovliesbehang in de gewenste kleur en structuur bij u op de muren wordt toegepast, waardoor u uw persoonlijke smaak volledig los kunt laten in uw woning. 

Sauzen

Breng een frisse uitstraling aan je interieur met onze hoogwaardige sauzendienst. Ons ervaren schilderteam staat klaar om je muren nieuw leven in te blazen met zorgvuldig geselecteerde kleuren en hoogwaardige verfproducten. Met oog voor detail zorgen we voor een gelijkmatige en duurzame afwerking.

Onze schilders nemen de tijd om de juiste kleurcombinaties te kiezen die passen bij jouw stijl en voorkeuren. Of het nu gaat om een strakke moderne look, een warme klassieke uitstraling of een levendig accentmuurtje, wij leveren vakmanschap dat aansluit bij jouw wensen.

image00040
behanger in Zoetermeer

Wandafwerking

Transformeer je ruimtes met onze expertise in wandafwerking. Wij streven naar perfectie bij elke afwerking, waarbij we aandacht besteden aan detail en kwaliteit. Of het nu gaat om behang, sierpleister of een eigentijdse verftechniek, onze vakmensen zorgen voor een naadloze en stijlvolle afwerking van jouw muren.

Ons team van ervaren vakmensen beheerst een scala aan technieken om aan al jouw esthetische wensen te voldoen. Van klassieke texturen tot moderne patronen, we werken samen met jou om de perfecte wandafwerking te creëren die de sfeer van je ruimte versterkt.

Met oog voor zowel vorm als functie bieden wij duurzame wandafwerking die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook bestand tegen dagelijkse slijtage. Ontdek de mogelijkheden van wandafwerking en geef je interieur de finishing touch die het verdient.

Houtrot

Bescherm en herstel de structurele integriteit van je woning met onze gespecialiseerde houtrotreparatiediensten. Houtrot kan een serieuze bedreiging vormen voor de duurzaamheid van je huis, maar ons ervaren team staat klaar om effectieve oplossingen te bieden.

Wij identificeren nauwkeurig het aangetaste hout en passen geavanceerde reparatietechnieken toe om de schade te herstellen. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of andere houten elementen, we streven naar een naadloze reparatie die niet alleen de structurele integriteit herstelt maar ook de esthetische waarde van je huis behoudt.

Met aandacht voor detail en gebruikmakend van hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat de houtrotreparatie niet alleen effectief is maar ook langdurig resultaat oplevert. Kies voor duurzaamheid en behoud de charme van je woning met onze professionele houtrotreparatiediensten.

image00050

Gebaseerd op 90 recensies

Onze klanten aan het woord

Miranda Kortekaas
Read More
Afgelopen week door Verweij Schilderwerken een aantal binnenmuren laten schilderen. Alles tip top geregeld, netjes afgeplakt, vriendelijke service en tot in de puntjes afgewerkt! Heel erg tevreden dus, bedankt Zoran!
Gert-Jan Tates
Read More
Leveren netjes werk. Plakken alles netjes af, zodat er vlekken op de vloerbedekking komen. Hebben het bedrijf ook weer mond op mond reclame benaderd. 2 x een klus gedaan. Beide keren tot volle tevredenheid.
Lebateau Art
Read More
Goed professioneel bedrijf. Beleefd. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Werken hard door. Geen treuzelaars. Gebruiken kwaliteitsverf (sigma s2u allure).
Wouter Roeleveld
Read More
Verweij schilderwerken heeft in een paar dagen een mooi schilderresultaat neergezet. Helder en betrouwbaar in de afspraken en offerte. Door wat verschuivingen in de planning kon er zelfs eerder worden gestart. Een aanrader!
Jantine van Hartingsveldt
Read More
Ik ben heel tevreden over Verweij Schilderwerken. Zoran werkt nauwkeurig, vakbekwaam en levert perfect schilder - en behangwerk af. Daarnaast is hij vriendelijk. Geeft goed advies voor kleuren en onderhoud. Ik zou iedereen deze schilder, dit schildersbedrijf, aanraden!
Marco Sternal
Read More
Verweij heeft het buitenschilderwerk bij ons gedaan. Leveren prima kwaliteit. Communicatie verliep uitstekend. Er waren een aantal regendagen, maar werd steeds goed geïnformeerd over of en wanneer zij zouden komen. Werken erg netjes en snel.
Mark Mobile360
Read More
We hebben Verweij schilderwerken gebeld vanwege houtrot in de kozijnen, ze reageerden snel en gaven goede informatie en offerte, zodra de werkzaamheden waren gestart werden we op de hoogte gehouden van wat er wanneer moest gebeuren, het eindproduct was zeer goed afgewerkt.