Schilder Berkel en Rodenrijs

Schilder Berkel En Rodenrijs

Welkom bij Verweij Schilderwerken, hét schildersbedrijf van omgeving Berkel en Rodenrijs!

Op zoek naar een erkend schildersbedrijf, die de garantie biedt dat het schilderwerk en onderhoud aan uw woning van uitstekend niveau is? U heeft hem gevonden! Verweij Schilderwerken is al 7 jaar lang hét schildersbedrijf in en rondom Berkel en Rodenrijs.

Omdat wij een erkend schildersbedrijf zijn, worden wij regelmatig getoetst. De kwaliteit van onze dienstverlening en van onze producten worden tijdens zo’n toetsing beoordeeld. Natuurlijk wordt onze klantbejegening ook meegenomen in deze toetsing. We zijn ontzettend trots om u mede te delen dat wij deze toetsingen tot nu toe altijd perfect doorstaan hebben. 

Tevredenheid en betrouwbaarheid zijn voor ons heel belangrijk. Uw tevredenheid hangt uiteraard ook samen met een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Om die reden zorgen wij ervoor dat onze prijzen uitstekend passen bij de kwaliteit die we leveren. Benieuwd naar onze diensten? Lees dan vooral verder.

Dienstaanbod

Binnenschilder

Onze binnenschilders toveren uw huis om in de sfeer die u wenst. Alle muren opnieuw in de verf? Of enkel een (gedeelte van een) muur? Enkel wat onderhoud? Wij doen ‘t allemaal. Samen met u brengen we graag uw wensen in kaart en daarna kunnen we deze op professionele wijze in de praktijk brengen. 

Uiteraard bieden wij u als binnenschilders nog een aantal andere mogelijkheden, buitenom de muurverf. Wat dacht u bijvoorbeeld van behang? Of glasweefsel, spuitwerk, glasvlies of stucwerk? Verweij Schilderwerken is helemaal thuis op al deze terreinen en biedt u een afwerking van uitstekende kwaliteit, zodat u nog jaren van uw woning kan genieten. 

Buitenschilder

De binnenkant van het huis is belangrijk voor de sfeer, maar vergeet ook zeker niet de invloed van een goed geschilderde buitenkant! Onze buitenschilders zullen, voordat ze beginnen met het schilderwerk, eerst goed in kaart brengen of er nog onderhoud gepleegd moet worden aan het gevelwerk. Het zou zonde zijn om te gaan schilderen op gevelwerk dat eigenlijk onderhouden zou moeten worden. Dus voordat wij starten zorgen we ervoor dat het onderhoud aan uw gevelwerk gedaan is. Zo, dan zijn we nu klaar om de buitenkant van uw woning te gaan schilderen! Na het schilderen zorgen we er uiteraard voor dat het geveltimmerwerk en schilderwerk optimaal beschermt wordt tegen de invloeden van buitenaf, denk hierbij aan felle zonnestralen en harde regenbuien.

Behangen

Naast het schilderwerk, kunnen wij uw woning natuurlijk ook voorzien van behang. Behang heeft mega veel voordelen. Het is een veelgebruikte manier om wanden keurig af te werken en er bestaan zoveel verschillende soorten behang, dat er altijd wel één bij u past! Wij adviseren u graag over de behangsoorten die netjes aan te brengen zijn en daarbij ook veel kwaliteit bieden. 

Als je het hebt over kwaliteit, dan ga je al snel richting het glasweefselbehang. Ik hoor je denken: ‘glasweefselbehang? dat is toch dat geblokte stoffige behang dat altijd in openbare ruimtes gebruikt wordt’. Ja zeker! Glasweefselbehang wordt veel gebruikt in scholen, kantoren en ziekenhuizen, omdat het onverwoestbaar is. En één troost; tegenwoordig kan je alle kanten op met glasweefselbehang. Je hebt diverse motiefjes en kleuren om uit te kiezen. Uiteraard brengen onze behangspecialisten het behang professioneel aan, zodat de kwaliteit na jaren nog steeds van het door ons geleverde hoge niveau zal zijn. 

Spuitwerk

Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor de spuittechniek gekozen. Niet gek ook, de spuittechniek zorgt namelijk voor een enorm strakke afwerking van de wand en is snel aan te brengen. Daarnaast oogt het spuitwerk veel strakker dan gesausde muren of behang. 

Spuitwerk wordt heel erg aangeraden als u structuur op uw wand heeft, zoals spachtelputz. De verfspuit zorgt ervoor dat de structuur behouden blijft, terwijl het sausen ervan ervoor kan zorgen dat de structuurwand (deels) verloren gaat.

Om de spuittechniek zorgvuldig toe te kunnen passen, heb je professionele materialen en gereedschappen nodig. Wij van Verweij zorgen ervoor dat we de juiste producten gebruiken en garanderen u een gelijke laagdikte van uitstekende kwaliteit. 

Gratis en direct een offerte opvragen

Na bovenstaande kan het niet anders dan dat u geïnteresseerd bent geraakt in onze diensten. Vraag gerust direct, gratis en vrijblijvend een offerte op via onze website: https://verweij-schilderwerken.nl/offerte/

Nog vragen voordat u een offerte opvraagt? Wij beantwoorden ze graag telefonisch voor u, op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. U kunt ons bereiken op: 06 25 36 68 98