Schilder Delft

Welkom bij Verweij Schilderwerken, hét schildersbedrijf van Delft en omstreken

Over Verweij Schilderwerken

Woonachtig in omgeving Delft en op zoek naar een goede schilder? Zoek niet verder! Verweij Schilderwerken biedt u de garantie dat het onderhoud en schilderwerk aan uw woning van hoog niveau is. Niet voor niets is Verweij Schilderwerken al 7 jaar lang hét schildersbedrijf in en rondom Delft. 

Verweij schilderwerken staat voor betrouwbaarheid en tevredenheid. Omdat wij een erkend schildersbedrijf zijn, worden we regelmatig getoetst. De kwaliteit van onze dienstverlening en van de producten die we aanbieden worden tijdens zo’n toetsing beoordeeld. Uiteraard worden we ook getoetst op de klantbenadering. Trots kunnen we u mededelen dat wij tot op heden elke toetsing met vlag en wimpel doorstaan!

Bij klanttevredenheid hoort uiteraard een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Wij zorgen er daarom voor dat onze prijzen toegesneden zijn op de uitstekende kwaliteit die wij leveren. 

Dienstaanbod

Binnenschilder

Zijn uw wanden in huis wel toe aan een nieuwe kleur? Bent u op zoek naar een nieuwe sfeer in huis? Verweij Schilderwerken adviseert u graag op het gebied van schilderwerken binnenshuis. Samen brengen wij uw wensen in kaart en wij zorgen er vervolgens voor dat deze wensen op een professionele wijze in praktijk worden gebracht. We kunnen volledige woningen schilderen, maar werken ook in deelopdracht, waarbij wij één of meerdere kamers schilderen. 

Onze binnenschilders bieden u diverse mogelijkheden, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor muurverf, behang, glasweefsel, spuitwerk, glasvlies of stucwerk. Niets is ons onbekend en alles voeren we met evenveel perfectionisme uit.  Vindt u het nog lastig om een keuze te maken uit deze mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op, wij adviseren u graag!

Buitenschilder

Bij een goed geschilderde binnenkant, hoort natuurlijk ook een mooi geschilderde buitenkant. Niet voor niets werkt Verweij Schilderwerken met binnenschilders én buitenschilders. Onze buitenschilders zullen voordat ze aan de slag gaan met het schilderwerk in kaart brengen of er nog onderhoud verricht moet worden aan het geveltimmerwerk. Mocht het nodig zijn om onderhoud te verrichten, dan voeren wij dit direct uit. Daardoor kunnen wij u garanderen dat u lang kan genieten van uw geschilderde woning. Nadat het gevelwerk een onderhoudsbeurt gekregen heeft, gaan we aan de slag met het schilderen van de woning. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw geveltimmerwerk op een uitermate kwalitatieve manier beschermd wordt tegen de invloeden van buitenaf, zoals de hitte en neerslag. De juiste bescherming van het geveltimmerwerk, in combinatie met ons schilderwerk, zal ervoor zorgen dat uw woning nog jarenlang voorzien zal zijn van een prachtig geschilderde buitenkant.

Behangen

Zoals al eerder gezegd kan Verweij Schilderwerken uw woning ook voorzien van behang. Wij hebben behangspecialisten in dienst, die graag de voordelen van behang met u bespreken. Behang is namelijk nog steeds een veelgebruikte manier om wanden netjes af te werken. Tegenwoordig bestaan er ontzettend veel soorten behang, waarvan er een aantal heel veel kwaliteit bieden en netjes aan te brengen zijn. 

Onze behangspecialisten werken graag met glasweefsel behang. Ho wacht, ik hoor u denken! Glasweefsel behang? Dat is toch dat ouderwetse geblokte behang dat veelal gebruikt wordt in openbare voorzieningen? Ja zeker! Maar laat ons u overtuigen van het gebruik van glasweefselbehang. Dit behang is namelijk al lang niet meer zo ouderwets als u denkt, er zijn tegenwoordig veel verschillende kleuren en patronen beschikbaar. Daarnaast wordt glasweefselbehang zo vaak in openbare ruimtes aangebracht, omdat het onverwoestbaar is. Doordat wij het behang uiterst professioneel aanbrengen, zal de kwaliteit jaren later nog van hetzelfde hoge niveau zijn. 

Spuitwerk

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor het toepassen van de spuittechniek. Niet zo gek ook, want met de spuittechniek krijg je een super strakke afwerking van de wand. Deze strakke uitstraling kan je bijna niet bereiken met schilderen of behangen, mits het door een professional aangebracht wordt. Het aanbrengen van spuitwerk vereist namelijk echt professionele gereedschappen en materialen. Ga dus vooral niet zelf aan de slag met de spuittechniek, maar laat dit echt doen door een professional. Verweij Schilderwerken heeft professionals op het gebied van de spuittechniek in dienst, die u een gelijke laagdikte van hoge kwaliteit garanderen!

De spuittechniek is het meest aan te raden als u structuur op de wand heeft, zoals spachtelputz. Door het toepassen van de spuittechniek blijft de structuur van de wand behouden. Als u deze wandelen schildert, kan dat ervoor zorgen dat de structuur verloren gaat.

Gratis en direct een offerte opvragen

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Vraag dan gerust direct, gratis en vrijblijvend een offerte op, op onze website:https://verweij-schilderwerken.nl/offerte/.

Als u nog vragen heeft alvorens u een offerte opvraagt, schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen! Op werkdagen zijn wij van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen, op telefoonnummer: 06 25 36 68 98