Verweij Schilderwerken

Logo Verweij Schilderwerken

Verweij Schilderwerken Nootdorp

Kwaliteit en vakmanschap, lokaal geleverd

5/5 beoordeeld op

Google logo
schilder zoetermeer

Dé schilder van Zoetermeer

Uw Schilder In Nootdorp

Uw garantie voor kwaliteit en vakmanschap met een lokale touch

Op zoek naar een schilder in Nootdorp die vakmanschap en kwaliteit ademt? Zoek niet verder. Onze schilderservice staat bekend om het leveren van topkwaliteit schilderwerk, gepaard met een persoonlijke aanpak die past bij uw specifieke wensen. Of u nu in een gezellige bungalow of een moderne villa woont, wij brengen kleur in uw leven.

Nootdorp is voor ons een vertrouwde omgeving. We kennen de lokale stijl en de voorkeuren van de bewoners. Daarom kunt u rekenen op schilderwerk dat niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook naadloos aansluit bij uw wensen en de karakteristieke uitstraling van Nootdorp weerspiegelt. Bent u klaar om samen met ons uw woon- of werkruimte om te toveren tot een plaats waar u elke dag weer trots op kunt zijn?

Lokaal Vakmanschap

Zichtbaarheid in Nootdorp

Nootdorp is divers, en dat geldt ook voor de schilderprojecten die we uitvoeren. Of u nu gaat voor een modern strak design of juist een meer klassieke uitstraling prefereert, onze schilders in Nootdorp leveren maatwerk. Met oog voor detail en een passie voor schilderkunst, transformeren we elke ruimte naar uw wens.

Elke schilderklus is uniek en krijgt onze onverdeelde aandacht. In Nootdorp en de omliggende gebieden zetten wij ons dagelijks in om de mooiste resultaten te bereiken. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar uw wensen, voorzien van advies en vertrekken niet voordat u volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat wij als schilder in Nootdorp voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en hoe we samen uw ruimte kunnen omtoveren tot iets unieks. Bel ons vandaag nog, en zet de eerste stap naar een verfrissend en kleurrijk thuis of werkplek.

Airless latex spuiten in Zoetermeer

Onze diensten

Onze schildergebieden

Uw specialist in alle schilder afwerkingsdiensten in Zoetermeer en omstreken.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk in Nootdorp

Behangen

Behangservices in Nootdorp

Sauzen

Sauswerk in Nootdorp

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk in Nootdorp

Spuitwerk

Spuitwerk in Nootdorp

Wandafwerking

Wandafwerking in Nootdorp

Onze Werkwijze

1. Offerteaanvraag

Je vraagt een offerte aan en wij maken een afspraak voor de opname

2. Goedkeuring

Je geeft goedkeuring op de klus. Wij gaan nu alles regelen.

3. Uitvoering

Wij gaan aan de slag om het werk uit te voeren

4. Oplevering

Wij leveren het project op en zetten de puntjes op de ‘i’

5. Nazorg

Je ontvangt een garantiecertificaat en kunt een review achterlaten

Kleurenpalet Zoetermeer

Gebaseerd op 90 recensies

Onze klanten aan het woord

Miranda Kortekaas
Read More
Afgelopen week door Verweij Schilderwerken een aantal binnenmuren laten schilderen. Alles tip top geregeld, netjes afgeplakt, vriendelijke service en tot in de puntjes afgewerkt! Heel erg tevreden dus, bedankt Zoran!
Gert-Jan Tates
Read More
Leveren netjes werk. Plakken alles netjes af, zodat er vlekken op de vloerbedekking komen. Hebben het bedrijf ook weer mond op mond reclame benaderd. 2 x een klus gedaan. Beide keren tot volle tevredenheid.
Lebateau Art
Read More
Goed professioneel bedrijf. Beleefd. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Werken hard door. Geen treuzelaars. Gebruiken kwaliteitsverf (sigma s2u allure).
Wouter Roeleveld
Read More
Verweij schilderwerken heeft in een paar dagen een mooi schilderresultaat neergezet. Helder en betrouwbaar in de afspraken en offerte. Door wat verschuivingen in de planning kon er zelfs eerder worden gestart. Een aanrader!
Jantine van Hartingsveldt
Read More
Ik ben heel tevreden over Verweij Schilderwerken. Zoran werkt nauwkeurig, vakbekwaam en levert perfect schilder - en behangwerk af. Daarnaast is hij vriendelijk. Geeft goed advies voor kleuren en onderhoud. Ik zou iedereen deze schilder, dit schildersbedrijf, aanraden!
Marco Sternal
Read More
Verweij heeft het buitenschilderwerk bij ons gedaan. Leveren prima kwaliteit. Communicatie verliep uitstekend. Er waren een aantal regendagen, maar werd steeds goed geïnformeerd over of en wanneer zij zouden komen. Werken erg netjes en snel.
Mark Mobile360
Read More
We hebben Verweij schilderwerken gebeld vanwege houtrot in de kozijnen, ze reageerden snel en gaven goede informatie en offerte, zodra de werkzaamheden waren gestart werden we op de hoogte gehouden van wat er wanneer moest gebeuren, het eindproduct was zeer goed afgewerkt.

Wij zijn trotse partner van