Verweij Schilderwerken

Logo Verweij Schilderwerken

Verweij Schilderwerken Waddinxveen

Kwaliteit en vakmanschap, lokaal geleverd

5/5 beoordeeld op

Google logo
schilder zoetermeer

Dé vertrouwde schilder in Waddinxveen

Uw schilder in Waddinxveen

Uw garantie voor kwaliteit en vakmanschap met een lokale touch

Op zoek naar een schilder in Waddinxveen die vakmanschap en kwaliteit ademt? Zoek niet verder. Onze schilderservice staat bekend om het leveren van topkwaliteit schilderwerk, gepaard met een persoonlijke aanpak die past bij uw specifieke wensen. Of u nu in een knus appartement of een ruime woning woont, wij brengen kleur in uw leven.

Waddinxveen is voor ons een bekende omgeving. We kennen de mensen en de huizen Daarom kunt u rekenen op schilderwerk dat niet alleen van hoge kwaliteit is maar ook echt aansluit bij uw wensen. Bent u klaar om samen met ons uw woon- of werkruimte om te toveren tot een plaats waar u trots op kunt zijn?

Contacteer uw schilder in Waddinxveen

Zichtbaarheid in Waddinxveen

Waddinxveen is divers, en zo zijn ook de schilderprojecten die we aannemen. Of u nu houdt van modern strak of juist van een klassieke uitstraling, onze schilders in Waddinxveen leveren maatwerk. Met oog voor detail en een passie voor schilderen, transformeren we elke ruimte naar uw smaak.

Elke schilderklus is uniek en verdient onze volledige aandacht. In Waddinxveen en omstreken zetten wij ons dagelijks in voor de mooiste resultaten. Uw tevredenheid is onze prioriteit. We luisteren, adviseren en gaan pas weg als u helemaal gelukkig bent met het resultaat.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat wij als schilder in Waddinxveen voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. We bespreken graag uw wensen en hoe we samen uw ruimte kunnen omtoveren tot iets bijzonders. Bel ons, en zet de eerste stap naar een fris en kleurrijk thuis of werkplek.

Buitenschilder Waddinxveen

Onze diensten

Onze schildergebieden

Uw specialist in alle schilder afwerkingsdiensten in Zoetermeer en omstreken.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk in Waddinxveen

Behangen

Behangservices in Waddinxveen

Sauzen

Sauswerk in Waddinxveen

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk in Waddinxveen

Spuitwerk

Spuitwerk in Waddinxveen

Wandafwerking

Wandafwerking in Waddinxveen

Onze Werkwijze

1. Offerteaanvraag

Je vraagt een offerte aan en wij maken een afspraak voor de opname

2. Goedkeuring

Je geeft goedkeuring op de klus. Wij gaan nu alles regelen.

3. Uitvoering

Wij gaan aan de slag om het werk uit te voeren

4. Oplevering

Wij leveren het project op en zetten de puntjes op de ‘i’

5. Nazorg

Je ontvangt een garantiecertificaat en kunt een review achterlaten

Kleurenpalet Zoetermeer

Gebaseerd op 90 recensies

Onze klanten aan het woord

Miranda Kortekaas
Read More
Afgelopen week door Verweij Schilderwerken een aantal binnenmuren laten schilderen. Alles tip top geregeld, netjes afgeplakt, vriendelijke service en tot in de puntjes afgewerkt! Heel erg tevreden dus, bedankt Zoran!
Gert-Jan Tates
Read More
Leveren netjes werk. Plakken alles netjes af, zodat er vlekken op de vloerbedekking komen. Hebben het bedrijf ook weer mond op mond reclame benaderd. 2 x een klus gedaan. Beide keren tot volle tevredenheid.
Lebateau Art
Read More
Goed professioneel bedrijf. Beleefd. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Werken hard door. Geen treuzelaars. Gebruiken kwaliteitsverf (sigma s2u allure).
Wouter Roeleveld
Read More
Verweij schilderwerken heeft in een paar dagen een mooi schilderresultaat neergezet. Helder en betrouwbaar in de afspraken en offerte. Door wat verschuivingen in de planning kon er zelfs eerder worden gestart. Een aanrader!
Jantine van Hartingsveldt
Read More
Ik ben heel tevreden over Verweij Schilderwerken. Zoran werkt nauwkeurig, vakbekwaam en levert perfect schilder - en behangwerk af. Daarnaast is hij vriendelijk. Geeft goed advies voor kleuren en onderhoud. Ik zou iedereen deze schilder, dit schildersbedrijf, aanraden!
Marco Sternal
Read More
Verweij heeft het buitenschilderwerk bij ons gedaan. Leveren prima kwaliteit. Communicatie verliep uitstekend. Er waren een aantal regendagen, maar werd steeds goed geïnformeerd over of en wanneer zij zouden komen. Werken erg netjes en snel.
Mark Mobile360
Read More
We hebben Verweij schilderwerken gebeld vanwege houtrot in de kozijnen, ze reageerden snel en gaven goede informatie en offerte, zodra de werkzaamheden waren gestart werden we op de hoogte gehouden van wat er wanneer moest gebeuren, het eindproduct was zeer goed afgewerkt.

Wij zijn trotse partner van