Schilder Waddinxveen

Welkom bij Verweij Schilderwerken, hét schildersbedrijf van Waddinxveen en omstreken

Over Verweij Schilderwerken

Woont u in het prachtige Waddinxveen en bent u op zoek naar een schilder? Zoek dan niet verder! Verweij Schilderwerken staat voor u klaar. Wij bieden garantie op het onderhoud en het schilderwerk, deze zijn van hoog niveau. Verweij Schilderwerken is ook niet zomaar al 7 jaar lang hét schildersbedrijf in Waddinxveen en omstreken. 

Verweij Schilderwerken is een erkend schildersbedrijf. Hierdoor worden we regelmatig getoetst op de kwaliteit van onze dienstverlening en de producten die we aanbieden. Wij staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en tevredenheid en om die reden hebben we tot op heden elke toetsing met een perfecte score behaald. 

Om de klant tevreden te houden, zorgen we natuurlijk voor een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding. Daarom zijn onze prijzen toegesneden op de uitstekende kwaliteit die we leveren.

Dienstaanbod

Binnenschilder

Bent u de kleuren op de muur helemaal zat? Toe aan een nieuwe uitstraling in huis? Verweij Schilderwerken staat voor u klaar om u te adviseren! Samen met u brengen we de wensen in kaart en vervolgens zorgen wij ervoor dat uw wensen op een kundige manier in de praktijk worden gebracht. Wij kunnen in deelopdracht schilderen, waarbij we één of meerdere kamers schilderen, maar kunnen ook de volledige woning schilderen. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen. 

Voor het binnenschilderwerk bieden wij diverse mogelijkheden. Zo kunt u denken aan behang, glasvlies, glasweefsel, stucwerk, muurverf of spuitwerk. Verweij Schilderwerken voert alles met evenveel professionaliteit uit en is op alle vlakken gespecialiseerd. Heeft u geen idee wat het best bij u past? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij adviseren u heel graag over welke vorm van binnenschilderwerk aansluit bij uw wensen!

Buitenschilder

Aan de uitstraling van uw woning in (omgeving) Waddinxveen mag ook wel aandacht besteedt worden! Niet voor niets biedt Verweij Schilderwerken ook buitenschilderwerk aan. 

Voordat de buitenschilders beginnen met het schilderwerk aan uw woning, wordt onderzocht of er nog onderhoud verricht moet worden aan het geveltimmerwerk. Als het nodig is om nog onderhoud te verrichten aan het geveltimmerwerk, dan voeren wij dit direct uit. Door dit onderhoud kunnen wij u garanderen dat het schilderwerk lang mooi blijft. 

Als het geveltimmerwerk helemaal onderhouden is, dan kunnen we beginnen met het schilderen van uw woning. Wij zorgen er natuurlijk voor dat al het geveltimmerwerk op een kwalitatieve manier tegen de invloeden van buitenaf beschermd wordt. Door de juiste bescherming op uw geveltimmerwerk en ons vakkundig schilderwerk, zorgen wij ervoor dat u nog jaren kunt genieten van een mooi geschilderde buitenkant! 

Behangen

U heeft net gelezen dat behangen ook valt onder de mogelijkheden die Verweij Schilderwerken aanbiedt. Behang is al sinds jaar en dag een veelgebruikte manier om de wanden keurig af te werken. Wij hebben behangspecialisten in dienst die graag met u bespreken wat de voordelen van behang zijn. Uiteraard zullen we dan gelijk adviseren welk type behang het best aansluit bij uw wensen. Er zijn tegenwoordig namelijk een aantal soorten behang, waarvan een aantal kwalitatief heel goed zijn. 

Verweij Schilderwerken werkt graag met glasweefselbehang. Nu hoor ik u denken; ‘’glasweefselbehang? Dat is toch dat ouderwetse geblokte behang dat vooral in de openbare voorzieningen wordt gebruikt?’’. Dit is wat wij vaak als reactie krijgen als we het over glasweefselbehang hebben. Het klopt dat glasweefselbehang veel gebruikt wordt in de openbare voorzieningen, zoals ziekenhuizen en scholen. Het wordt natuurlijk niet voor niets gebruikt op plekken waar veel verloop is. Glasweefselbehang is namelijk ijzersterk! Het kan tegen een stootje. En wees gerust, de uitstraling van glasweefselbehang is in de laatste jaren behoorlijk gemoderniseerd. Momenteel zijn er diverse kleuren en patronen glasweefselbehang beschikbaar. De combinatie van het ijzersterke product en het vakkundig aanbrengen hiervan, zorgt ervoor dat u jaren zal genieten van de behangen muren.

Spuitwerk

Het toepassen van de spuittechniek is erg upcoming. Met de spuittechniek krijg je redelijk snel een super strakke afgewerkte wand, mits dit door een professional gedaan wordt. Het toepassen van de spuittechniek vereist echt professionele gereedschappen en materialen, niet iedereen kan dit netjes doen. Verweij Schilderwerken raadt het je daarom af om hiermee zelf aan de slag te gaan. Laat het spuiten van de wanden over aan een professional! Toevallig hebben wij een aantal professionals op het gebied van de spuittechniek in dienst, wij garanderen u een gelijke laagdikte van hoge kwaliteit!

Heeft u spachtelputz op de wanden? Dan is het schilderen door middel van de spuittechniek zeer aan te raden. Door de spuittechniek blijft de structuur van de spachtelputz wand namelijk bestaan, dit is niet altijd het geval als u de wanden schildert. 

Gratis en direct een offerte opvragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van het bovenstaande geïnteresseerd bent geraakt in onze diensten. Wij maken dan ook graag een offerte op maat voor u. U kunt deze offerte gratis en vrijblijvend opvragen op onze website: https://verweij-schilderwerken.nl/offerte/

Mocht u nog vragen hebben voordat u de offerte opvraagt, schroom dan niet om ons te bellen. Wij zijn op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen, op telefoonnummer: 06 25 36 68 98