Schilder Zoetermeer

Welkom bij Verweij Schilderwerken, hét schildersbedrijf van Zoetermeer en omstreken

Over Verweij Schilderwerken

Bent u op zoek naar een erkend schildersbedrijf, die u de garantie geeft dat het onderhoud aan uw woning van uitstekend niveau is? Zoek dan niet verder! Verweij Schilderwerken is al 7 jaar lang hét schildersbedrijf in en rondom Zoetermeer. 

Betrouwbaarheid en tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Als erkend schildersbedrijf worden wij regelmatig getoetst. Tijdens zo’n toetsing wordt de kwaliteit van de dienstverlening en de producten die we aanbieden beoordeeld. De manier waarop we met onze klanten omgaan wordt ook gecontroleerd. Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat we deze toetsingen tot op heden met vlag en wimpel hebben doorstaan. 

De kwaliteit en betrouwbaarheid die we leveren zijn belangrijk, maar zonder een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding zou uw tevredenheid toch een stuk minder zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat onze prijzen toegesneden zijn op de uitstekende kwaliteit die wij leveren.

Dienstaanbod

Binnenschilder

Op zoek naar een nieuwe sfeer in huis? Of moet er enkel wat schilderwerk onderhouden worden? Als binnenschilders zijn wij in staat om uw wensen op een professionele wijze in praktijk te brengen. We schilderen volledige woningen, maar kunnen ook in deelopdracht werken, waarbij we één of meerdere kamers schilderen. 

Als binnenschilders bieden wij u een scala van mogelijkheden; u kunt bijvoorbeeld kiezen voor behang, muurverf, glasweefsel, spuitwerk, glasvlies of stucwerk. We zijn helemaal thuis op al deze terreinen en bieden u daarmee graag een afwerking van hoge kwaliteit, zodat u nog jaren van uw schilderwerk kan genieten! Vindt u het moeilijk om een keuze te maken voor het schilderwerk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij adviseren u graag!

Buitenschilder

Niet alleen de binnenkant van uw woning kunnen we van schilderwerk voorzien, maar zeker ook de buitenkant! Voordat we aan de slag gaan met het schilderwerk, zullen we bekijken of het nodig is om onderhoud te plegen aan het gevelwerk. Wij willen natuurlijk dat u zo lang mogelijk kan genieten van uw geschilderde woning, dus zullen ervoor zorgen dat de verf mooi aangebracht kan worden. Nadat we het geveltimmerwerk een onderhoudsbeurt hebben gegeven, kunnen we beginnen met het aanbrengen van de verf. We zorgen ervoor dat het geveltimmerwerk op een kwalitatieve manier beschermd wordt tegen de invloeden van buitenaf, zoals neerslag en hitte. De juiste bescherming van uw geveltimmerwerk, in combinatie met schilderwerk, zal ervoor zorgen dat uw woning in een perfecte conditie blijft. 

Behangen

Ja u ziet het goed, Verweij Schilderwerken schildert niet alleen, maar we behangen ook nog! Onze behangspecialisten bieden u graag de voordelen van behang. Behang is nog altijd een veelgebruikte manier om wanden keurig af te werken. Er bestaan verschillende soorten behang, die heel netjes aan te brengen zijn en tevens veel kwaliteit bieden. Onze behangspecialisten brengen deze graag voor u aan! 

Behang op basis van glasweefsel heeft sterk aan populariteit gewonnen. Dit komt onder andere door de sterke constructie die er ontstaat door de verschillende glasvezeldraden die in elkaar verweven zijn. Als behangspecialist zijn we een groot voorstander van dit sterke materiaal dat vlamvertragend werkt en ook nog eens scheuroverbruggend is. Glasweefselbehang zal u wel kennen uit de kantoren, ziekenhuizen en scholen. Omdat het zulk sterk materiaal is, wordt het al sinds jaar en dag gebruikt in deze openbare gebouwen. Maar het glasweefselbehang wat daar hangt, is niet altijd even fraai. Tegenwoordig kunnen we er als behangspecialist voor zorgen dat het glasweefselbehang in de gewenste kleur én met de juiste structuur wordt aangebracht. We brengen het behang uiteraard uiterst professioneel aan, zodat de kwaliteit over enkele jaren nog van het door ons geleverde hoge niveau zal zijn. 

Spuitwerk

Er wordt tegenwoordig steeds vaker gekozen voor de spuittechniek. Het grote voordeel van de spuittechniek is dat het zorgt voor een zeer strakke afwerking van de wand. Sausen of behangen kan zorgen voor een uitstekende uitstraling, maar het zal nooit zo strak ogen als wanneer de spuittechniek is toegepast. 

Heeft u structuur op uw wand, zoals spachtelputz, en wilt u dit graag laten sausen? Dan raden wij u aan dit te laten doen met de verfspuit. Het voordeel van de spuittechniek is dat je de structuur van de wand behoudt. Het sausen van een structuurwand kan er namelijk voor zorgen dat de structuur (deels) verloren gaat.

Het aanbrengen van spuitwerk vereist professionele materialen en gereedschappen, als dit niet gedaan wordt door een specialist dan kan het er heel lelijk uit komen te zien. Verweij Schilderwerken biedt u de kwaliteit die u gewend bent, door het gebruiken van de juiste materialen en het toepassen van de juiste techniek. Wij garanderen u een gelijke laagdikte van hoge kwaliteit!

Gratis en direct een offerte opvragen

Geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Op onze website (https://verweij-schilderwerken.nl/offerte/) kunt u direct, gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. Heeft u nog vragen voordat u een offerte opvraagt? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij van 08.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar op 06 25 36 68 98