Verweij Schilderwerken

Logo Verweij Schilderwerken

Verweij Schilderwerken Zoetermeer

Kwaliteit en vakmanschap, lokaal geleverd

5/5 beoordeeld op

Google logo
schilder zoetermeer

Dé schilder van Zoetermeer

Uw Schilder In Zoetermeer

Uw garantie voor kwaliteit en vakmanschap met een lokale touch

Op zoek naar een deskundige schilder in Zoetermeer? Welkom bij ons schildersbedrijf, waar kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Of u nu van modern design of klassieke elegantie houdt, wij zorgen ervoor dat het schilderwerk bij uw stijl past.

Onze trots en vakmanschap zijn zichtbaar in elk schilderproject. Als lokaal gevestigd bedrijf begrijpen we de specifieke behoeften die Zoetermeerse woningen en bedrijven stellen. Dat maakt ons onderscheidend. Voor vertrouwd en hoogwaardig schilderwerk, aangepast aan uw wensen, zijn we uw eerste keuze in Zoetermeer.

Of u nu in Meerzicht of Rokkeveen woont, met onze thuisbasis in Zoetermeer en onze persoonlijke aanpak zorgen we samen voor een resultaat waar u trots op kunt zijn.

Lokaal Vakmanschap

Zichtbaarheid in Zoetermeer

Ons vakmanschap en trots zijn zichtbaar in elk project dat we ondernemen. Omdat we gevestigd zijn in Zoetermeer, begrijpen we de specifieke eisen die de lokale woningen en bedrijfsruimtes stellen. Deze lokale kennis onderscheidt ons; wij zijn niet alleen een schildersbedrijf, wij zijn úw schildersbedrijf in Zoetermeer.

Vertrouw ons voor betrouwbaar en hoogwaardig schilderwerk. We kennen elke buurt en passen onze dienstverlening aan op de unieke stijl en eisen van uw locatie. Voor topkwaliteit schilderwerk in Zoetermeer bent u bij Verweij Schilderwerken aan het juiste adres. Klaar voor een nieuwe uitstraling van uw huis of bedrijf? Neem contact met ons op. Uw schilderwerk is bij ons in professionele handen.

Airless latex spuiten in Zoetermeer

Onze diensten

Onze schildergebieden

Uw specialist in alle schilder afwerkingsdiensten in Zoetermeer en omstreken.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk in Zoetermeer

Behangen

Behangservices in Zoetermeer

Sauzen

Sauswerk in Zoetermeer

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk in Zoetermeer

Spuitwerk

Spuitwerk in Zoetermeer

Wandafwerking

Wandafwerking in Zoetermeer

Onze Werkwijze

1. Offerteaanvraag

Je vraagt een offerte aan en wij maken een afspraak voor de opname

2. Goedkeuring

Je geeft goedkeuring op de klus. Wij gaan nu alles regelen.

3. Uitvoering

Wij gaan aan de slag om het werk uit te voeren

4. Oplevering

Wij leveren het project op en zetten de puntjes op de ‘i’

5. Nazorg

Je ontvangt een garantiecertificaat en kunt een review achterlaten

Kleurenpalet Zoetermeer

Gebaseerd op 90 recensies

Onze klanten aan het woord

Miranda Kortekaas
Read More
Afgelopen week door Verweij Schilderwerken een aantal binnenmuren laten schilderen. Alles tip top geregeld, netjes afgeplakt, vriendelijke service en tot in de puntjes afgewerkt! Heel erg tevreden dus, bedankt Zoran!
Gert-Jan Tates
Read More
Leveren netjes werk. Plakken alles netjes af, zodat er vlekken op de vloerbedekking komen. Hebben het bedrijf ook weer mond op mond reclame benaderd. 2 x een klus gedaan. Beide keren tot volle tevredenheid.
Lebateau Art
Read More
Goed professioneel bedrijf. Beleefd. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Werken hard door. Geen treuzelaars. Gebruiken kwaliteitsverf (sigma s2u allure).
Wouter Roeleveld
Read More
Verweij schilderwerken heeft in een paar dagen een mooi schilderresultaat neergezet. Helder en betrouwbaar in de afspraken en offerte. Door wat verschuivingen in de planning kon er zelfs eerder worden gestart. Een aanrader!
Jantine van Hartingsveldt
Read More
Ik ben heel tevreden over Verweij Schilderwerken. Zoran werkt nauwkeurig, vakbekwaam en levert perfect schilder - en behangwerk af. Daarnaast is hij vriendelijk. Geeft goed advies voor kleuren en onderhoud. Ik zou iedereen deze schilder, dit schildersbedrijf, aanraden!
Marco Sternal
Read More
Verweij heeft het buitenschilderwerk bij ons gedaan. Leveren prima kwaliteit. Communicatie verliep uitstekend. Er waren een aantal regendagen, maar werd steeds goed geïnformeerd over of en wanneer zij zouden komen. Werken erg netjes en snel.
Mark Mobile360
Read More
We hebben Verweij schilderwerken gebeld vanwege houtrot in de kozijnen, ze reageerden snel en gaven goede informatie en offerte, zodra de werkzaamheden waren gestart werden we op de hoogte gehouden van wat er wanneer moest gebeuren, het eindproduct was zeer goed afgewerkt.

Wij zijn trotse partner van